Film Anyar

  • Happiness is Like Juice

    Rasa seneng iku Kaya Jus

    Crita Nenek ayu sing melu katresnan segitiga srengenge sing surup, sawijining bos perusahaan kecemplung ing utang segitiga rantai, sepasang kekasih sing berjuang ing urip nyata lan tresno romantis ing tengah kutha, kulawarga sing gratis ing pinggir kutha ... Ing sangisore macem-macem kebetulan, amarga asu ajaib "Jus" katon, kabeh nasib masarakat wiwit ganti ... Tim Zhou Chong Qian Yu Mengjie Jiang Xiaotian ...

  • Battle of Chosin Reservior

    Perang Reservasi Chosin

    Crita Ing musim salju taun 1950, perang getih ing antarane Amerika Serikat lan China arep diwiwiti ing wilayah Danau Changjin sing beku. China lan Amerika Serikat ngirim pasukan truf paling apik menyang perang - Kor 9 Relawan Rakyat China, Divisi Laut 1 lan Divisi Infantri kaping 7. Tim Kaige Chen Dante Lam Hark Tsui Jing Wu Guoli Zhang Hanyu Zhang Jackson Yee Jerry ...

  • Advancing of ZQ

    Maju saka ZQ

    Crita Dicritakake manawa Zheng Qian sing wis mlayu saka omah sadurunge (Allen), mulih menyang kutha kelairane Ke Xiqike kanggo nekani upacara panguburane simbah, nanging kanthi ora sengaja, kulawarga bisa nyebabake kemampuan nalika bebarengan. Kangge, Qian Zheng nemoni piala walikota Qiqikov (Teng Shen) sing nyekel aplikasi kasebut. Qian Zheng kepeksa nyawiji kanthi kemampuan super kulawarga kanggo nglawan Qiqikov bebarengan karo Tim Yang Song Teng Shen ...

  • The Yinyang Master

    Sang Yinyang Guru

    Crita Onmyoji Seimei, sing lelungan ing antarane rong jagad manungsa lan setan, nyebabake bencana lan ngalami krisis amarga ana kontrak karo dhemit. Ing wektu sing padha, pasukan kaisar setan teka maneh, perang sengit bakal cedhak. Ing wayahe kritis nalika kahanane berubah lan kahanane rame, Seimei dumadakan nemokake manawa identitas hibrida dadi kunci kanggo kabeh bencana iki… .. Tim Weiran Li Kun Chen Xun Zhou ...

  • HI, MOM

    HI, IBU

    Crita Bocah wadon Jia Xiaoling sing nembe mriksa universitas (Jia Ling) ngliwati sengaja menyang taun 1981, ketemu karo ibu nom-noman Li Huanying (Zhang Xiaofei). Kanggo nggawe ibune luwih seneng, dheweke dadi ibune bestie, mbantu dheweke golek pacar. dheweke ora mung nggunakake undang-undang kanggo nuntut ibu supaya tresna, nanging uga nulungi "pabrik 2 generasi" Shen Guanglin (Shen Teng) kanggo nyebut katresnan karo Li Huanying, banjur mbukak ...

  • Warm Hug

    Pelukan anget

    Crita Bao Bao duwe obsesi sing ora biasa kanggo reresik lan rencana, sing ngira dheweke minangka insulator kekancan lan katresnan, nanging nate ketemu karo Wen Nuan Song, prawan prilaku kepribadian sing nyenengake, dhokter "saraf" Jia lan munafik Wei ren Wang, crita komedi edan ... Tim Yuan Chang Qin Li Teng Shen Shan Qiao Direktur Yuan Chang (1981-09-25) Mahua Funage nandatangani aktor / Pamitan Pak Loser, Halo Pak Milyarder, Aja ...

  • Shock Wave 2

    Gelombang Shock 2

    Crita Ana bledosan ing Hong Kong, tilas ahli bom Pan Chengfeng (Andy Lau) sing ora sadhar ing adegan kasebut, dicurigai dening polisi manawa dheweke terlibat. Pan cheng feng mung bisa mlayu ngerteni kasunyatane mung sawise tangi, nanging, kancane Dong Zhuowen (Liu Qingyun) lan mantan pacare Pang Ling (Ni Ni) crita babagan rong pengalaman sing beda banget. Pengeboman direncanakake terus-terusan, kasunyatane saya akeh kompl ...

  • Ne Zha

    Ne Zha

    Crita Aura langit lan bumi nglairake energi manik-manik campuran sing akeh, Yuan Shi Lord bakal dicampur manik-manik sing diresiki dadi manik-manik lan pil sihir, reinkarnasi manik roh, mbantu Zhou, lan pil ajaib bakal lair dadi raja setan, kanggo jagad iki bencana Yuan Shi Lord miwiti mantra Swarga, gludhug bakal teka lan ngrusak pil tenung 3 taun mengko. Taiyi diprentah ngirim mutiara kasebut menyang Nezha, putra kulawarga Li Jing ing Chentangguan. Nanging kombinasi aneh ...

  • Hello Mr. Billionaire

    Halo Pak Milyarder

    Crita Crita kasebut kedadeyan ing kutha xihong, kutha "Masalah khusus" ing "Masalah Charlotte". Gol gawang Wang Duo Yu (Teng Shen) sing nyampur karo tim amatir divisi kaping telu, amarga kalah ing pertandingan kasebut diusir saka tim. Ing wektu paling asor, dheweke nampa tantangan saka konsorsium Misterius Taiwan "entek $ 1 milyar saben wulan". Dipikir yen urip bahagia diwiwiti nalika iki, nanging DuoYu Wang rumangsa ...

  • Detective Chinatown 3

    Detektif Chinatown 3

    Crita Tokyo kedadeyan cilik liyane sawise Bangkok, New York. Detektif Chinatown Tang Ren lan Qin Feng diajak ngrampungake kasus kasebut dening detektif Noda Hao .Detektif saka "Daftar Detektif Dunia CRIMASTER" uga padha nglumpuk ing Tokyo kanggo melu tantangan kasebut, lan muncul nomer 1 Q nggawe kasus gedhe luwih gedhe rumit lan mbingungake, lan kontes antarane detektif paling kuat ing Asia bakal diluncurake. Dheweke kepala konsorsium Korea, Han Jae-in ...

  • Better Days

    Dina Sing Apik

    Crita Kampus ujian malam kampus kecelakaan kampus, ngowahi nasib bocah enom loro. Sikep Chen Read (Zhou Dongyu) introvert, sing minangka siswa sing paling apik ing sekolah kasebut, nyinaoni kanthi tliti, njupuk ujian sing apik ing universitas sing apik yaiku mung ide babagan 3 taun sekolah senior dheweke. Laka yen kanca sakelas tiba bangunan yaiku nggawe serangkaian crita sing ora dingerteni, Chen Nian uga melu sawetara wong mau ... Ing jam sing paling sepi, ...

  • A Little Red Flower

    Kembang Abang Cilik

    Crita Loro kulawarga sing nglawan kanker, rong jalur urip. Film kasebut nyritakake kasunyatan nyata, mikir lan ngadhepi masalah pokok sing bakal diadhepi saben wong biasa - bayangake manawa pati bisa wae teka, urip mung sepisan amarga disenengi, siji-sijine sing kudu kita lakoni yaiku tresna lan ngurmati. Tim Ting Han Jackson Yee Hao cun liu Yuan yuan Zhu Yalin Gao Direktur Ting Han (1983-11-16) / Go Away Mr. Tumor (201 ...

Kasus Proyek sing Sukses

PAWARTA

  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (4)
  • partner (5)
  • partner (6)
  • partner (7)
  • partner (8)
  • partner (9)
  • partner (10)