Kembang Abang Cilik

Kembang Abang Cilik

Katrangan singkat:

Jinis film: Film bioskop

Status investasi: Rampung

Indeks rekomendasi:  5 lintang

Materi pokok: Kulawarga

Jadwal syuting:            2020-12-31

 


Detail Produk

Tag Produk

Crita

ban

Kaloro kulawarga sing nglawan kanker, rong jalur urip. Film kasebut nyritakake kasunyatan nyata, mikir lan ngadhepi masalah pokok sing bakal diadhepi saben wong biasa - mbayangake yen mati bisa kapan wae, urip mung sepisan amarga disenengi, siji-sijine sing kudu kita lakoni yaiku tresna lan ngurmati.

Tim

Ting-han

Ting Han

Jackson Yee

Jackson Yee

haocun liu

Hao cun liu

yuanyuan zhu

Yuan yuan Zhu

yanlin gao

Yalin Gao

Direktur

Ting Han (1983-11-16) / Go Away Mr. Tumor (2015) World Animal (2018)Pertama Kali (2012)

Cast

Jackson Yee 2000-11-28) / Dina Sing Luwih Apik (2019), Dina Paling dawa ing Chang'an (2019), akumulasi total box office 3,44 milyar

Hao cun liu (2000-05-2) / One Second (2020)

Yuan yuan Zhu (1974-03-18) / Ilang ing Hong Kong, Katresnan Kanggo Pisahan

Analisis Pasar

A Little Red Flower minangka direktur nomer loro nomer loro direktur Han Yan ing seri Life Trilogy. Sing kaping pisanan yaiku Go Away Mr. Tumor sing dikritik kanthi kritis. Seri iki utamane fokus ing klompok pasien kanker khusus kanggo nuduhake manawa ora preduli urip bencana , kita kudu wani nglawan nasib.

Wektu iki, Kembang abang cilik limang taun kanggo nggiling pedhang, skrip kasebut kanthi apik dipoles bebarengan, ngajak aktor anyar sing paling apik ing taun iki, lan nyetel file kasebut ing tanggal 31 Desember, minangka karya pertama taun anyar, direktur kasebut bisa uga diarani ambisi.

Jackson gabung karo film kasebut dadi lakon lanang,. Film Better Days bisa diarani dadi posisi aktor kekuatan generasi anyar Jackson, aku percaya yen film iki Kembang abang cilik bakal ndadekake dheweke luwih akeh tinimbang kanca-kancane.

Ngomong babagan karakter wanita, yen sampeyan ora ngerti sadurunge Liu Haocun, kabeh wong ngerti putri Liu sing apik sawise film One Second Zhang Yimou sing anyar dirilis. Liu Haocun dadi wanita anyar sing golek wanita, luwih maju wiwit 3000 masarakat, sipate kekuatan sejatine ora umum. Yen dideleng saka trailer, akting Liu wis ana, lan topik aura Liu wis tren ing Weibo.

Better days

2019- Dina Sing Apik (1558 juta)

Go away Mr.tumor

2015 - Go away Mr. Tumor (510juta)

Investasi

Cara nuduhake bonus: Dividen bioskop

Wektu Rilis: 2020-12-31

Yen sampeyan kudu ngerti luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen, kita bakal balesan kaping pisanan.

 

Biaya produksi
Rasio transfer
Sisa nuduhake
Kantor Box ¥ 1.432.000.000,00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pemimpin ing bidang langganan hak film! Kanthi riset suwene 5 taun babagan industri langganan hak film lan film, perusahaan njupuk langganan proyek film lan televisi minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake platform langganan hak film kanthi data box office nyata. Luwih lengkap informasi film lan finansial, welcome kanggo log on situs web kanggo konsultasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita