Dina Sing Apik

Dina Sing Apik

Katrangan singkat:

Jinis film: Film bioskop

Status investasi: Rampung

Indeks rekomendasi: 5 lintang

Materi pokok: Drama

Tanggal rilis: 2019-10-25

 


Detail Produk

Tag Produk

Crita

better days

Lulusan kampus ujian ujian kampus, ngganti nasib bocah enom loro. Sikep Chen Read (Zhou Dongyu) introvert, yaiku siswa sing paling apik ing sekolah kasebut, nyinaoni kanthi tliti, njupuk ujian sing apik ing universitas sing apik. ide babagan 3 taun sekolah senior dheweke. Kacilakan nalika kanca sakelas tiba bangunan yaiku nggawe serangkaian crita sing ora dingerteni, Chen Nian uga melu sawetara wong ... Ing jam sing paling sepi, bocah enom nelpon "Xiao Bei" (Jackson) mlebu dunyane ... Umume umure 18 taun katon padhang lan seneng, nanging dheweke wis ngrasakake rasa ora peduli ing jagad diwasa ing musim panas 18 taun. Pertempuran rahasia lagi ditindakake martabat para mudha ...

Tim

Derek--Tsang

Derek-Tsang

Jackson Yee

Jackson Yee

Dongyu Zhou

Dongyu Zhou

Fang Yin

Fang Yin

Jue Huang

Jue Huang

Direktur

Derek Tsang / Soul Mate (2016), EX (2010), Love in The Buff (2012), akumulasi total box office 4,8 milyar.

Cast

Dongyu Zhou / 千 と 千尋 の 神 隠 し (2019), Soul Mate (2016), The Love of the Hawthorn Tree (2010) total akumulasi box office 11,7 milyar

Jackson Yee / Dina Paling dawa ing Chang'an (2019), selebriti online, total kothak akumulasi 3,47 milyar.

Analisis Pasar

g

Apa alasane entuk 1,58 milyar ing box office film kekerasan sekolah "Better Days"?

Ora bakal dadi film sing duwe jejak kiwa ing box office, kanthi tema perintis, dadi sebab kenapa diajak ngobrol; Sawetara film nggabungake bullying, swasana ujian mlebu kampus, lan sisih ala ala remaja lan tresna tenan.

Investasi

Cara nuduhake bonus: Dividen bioskop

Wektu Rilis: 2019-10-25

Yen sampeyan kudu ngerti luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen, kita bakal balesan kaping pisanan.

Biaya produksi
Rasio transfer
Sisa nuduhake
Kantor Box  1.580.000.000,00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pemimpin ing bidang langganan hak film! Kanthi riset suwene 5 taun babagan industri langganan hak film lan film, perusahaan njupuk langganan proyek film lan televisi minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake platform langganan hak film kanthi data box office nyata. Luwih lengkap informasi film lan finansial, welcome kanggo log on situs web kanggo konsultasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita