Detektif Chinatown 3

Detektif Chinatown 3

Katrangan singkat:

Jinis film: Film bioskop

Status investasi: Kasedhiya

Indeks rekomendasi: 5 lintang

Subyek: Komedi

Jadwal syuting: 2021-2-12

 


Detail Produk

Tag Produk

Crita

z

Tokyo uga kedadeyan gedhe sawise Bangkok, New York. Detektif Chinatown Tang Ren lan Qin Feng diajak ngrampungake kasus kasebut dening detektif Noda Hao .Detektif saka "Daftar Detektif Dunia CRIMASTER" uga padha nglumpuk ing Tokyo kanggo melu tantangan kasebut, lan muncul nomer 1 Q nggawe kasus gedhe luwih gedhe rumit lan mbingungake, lan kontes antarane detektif sing paling kuat ing Asia bakal diluncurake.dheweke kepala konsorsium Korea, Han Jae-in, tiwas nalika perjanjian "gencatan senjata" karo presiden Black Dragon Co., LTD Jepang, Katsuya Watanabe. Katsuya Watanabe curiga, banjur ngrekrut Qin, Tang lan Noda Hao kanggo ngatasi kasusahane; Telung wong "ketemu" karo Korea Selatan sing nyewo kanggo nemokake kasus "penyelidikan edan" Park Daji nalika arep mriksa kasus kasebut. kaping pirang-pirang; Detektif saka telung negara nuduhake "kemampuane" nalika investigasi, nggawe guyonan.

Tim

Sicheng Chen

Sisheng Chen

Baoqiang Wang

Baoqiang Wang

Haoran Liu

Haoran Liu

Satoshi Tsumabuki

Satoshi Tsumabuki

Direktur

Sicheng Chen / Wedhus Tanpa Pangon (2019), Detektif Chinatown I, II

Cast

Baoqiang Wang / Detektif Chinatown I, II, Ilang ing Thailand, Pulo (2018), total box office akumulasi 14,93 milyar

Haoran Liu / Detective Chinatown (2015-2018), Legenda Kucing Setan (2017)

Satoshi Tsumabuki / Detective Chinatown 2, ド ラ え も ん, The Assassin

Analisis Pasar

1

Detektif Chinatown 2015 Aku office box office 823 yuta)

2

Detektif Chinatown II office box office 3397 yuta)

Investasi

Cara nuduhake bonus: Dividen bioskop

Wektu Rilis: 2021-2-12

Yen sampeyan kudu ngerti luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen, kita bakal balesan kaping pisanan.

Biaya produksi
Rasio transfer
Sisa nuduhake
Kantor Box
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pemimpin ing bidang langganan hak film! Kanthi riset suwene 5 taun babagan industri langganan hak film lan film, perusahaan njupuk langganan proyek film lan televisi minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake platform langganan hak film kanthi data box office nyata. Luwih lengkap informasi film lan finansial, welcome kanggo log on situs web kanggo konsultasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita