Pendudukku, Negaraku

Pendudukku, Negaraku

Katrangan singkat:

Jinis film: Film bioskop

Status investasi: Rampung

Indeks rekomendasi: 5 lintang

Materi pokok: Drama

Tanggal rilis: 2019-9-30

 


Detail Produk

Tag Produk

Crita

MP

Pitu sutradara kasebut adhedhasar momen klasik sejarah sing ora kaetung sing wis dialami ibu negara wiwit 70 taun didegake New China. Iki nyritakake babagan kepiye hubungane masarakat biasa lan negarane. , hubungane ketoke adoh nanging cedhak karo masarakat cilik lan negara kasebut nggawe kenangan umum masarakat Tionghoa ing saindenging jagad.

Tim

You Ge

Sampeyan Ge

Bo Huang

Bo Huang

Yi Zhang

Yi Zhang

Jia Song

Jia Song

Direktur

Kaige Chen / akumulasi total box office 5,68 milyar.

Cast

Bo Huang / LEAP (2020), Crazy Alien (2019), Pulo (2018) total box office akumulasi 20,86 milyar

Yi Zhang / Operasi Laut Abang (2018), Paling Apik (2014),Mr.Six (2015) akumulasi total box office 18,88 milyar.

Sampeyan Ge / akumulasi total box office 10.72 milyar

Jia Song / akumulasi total box office 6.03  milyar

Analisis pasar

Pitung wayahe sejarah sing nggawe bangga wong Tionghoa nggawe film rong setengah jam. Iki nambah luwih saka 20 menit saben bab. Pendudukku, Negaraku luwih sentimental tinimbang film siji-crita.

Plot sing kasebar ngidini luwih akeh pamirsa bisa melu crita kasebut. Pungkasane, ing wektu sing suwe wiwit taun 1949 nganti 2016, mesthi ana paling ora ana siji utawa rong kedadeyan sing kedadeyan karo para penonton film. Minangka bocah sing lahir sawise 2016, wong tuwane mesthine wis ngalami kedadeyan sing akeh ing My People, My Country. Dadi kenangan empati bakal nggawe para pamirsa rumangsa trenyuh sadurunge ngrasakake lara.

Salah sawijining poin paling gedhe sing kudu ditonton yaiku pirang-pirang bintang. Ana 30 lintang ing My People, My Cpuntry. Lan iki ora kalebu bintang tamu ing film. Sampeyan bisa ngarep-arep Umatku, Negaraku nggawe gelombang selebriti liyane goleki endhog.

Selebriti saka sejarah katon ing urip nyata. Astronot Jing Haipeng, palu wesi Lang Ping nyipta peran kasebut ing jaman kasebut. Ora mung kanggo wong sing urip, iku kanggo kenangan generasi, kreasi asli saka adegan asli.

Investasi

Cara nuduhake bonus Dividen bioskop
Tanggal Rilis 2019/9/30
Kothak kantor ¥ 3.170.000.000,00

Heart Galaxy Culture, pemimpin ing bidang langganan hak film! Kanthi riset suwene 5 taun babagan industri langganan hak film lan film, perusahaan njupuk langganan proyek film lan televisi minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake platform langganan hak film kanthi data box office nyata. Luwih lengkap informasi film lan finansial, welcome kanggo log on situs web kanggo konsultasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita