Napa premier Avengers Endgame ing Tiongkok

Rilis pertama "Avengers: Endgamer" global ana ing Tiongkok, rong dina sadurunge rilis Amerika Utara, sing minangka asil saka fokus Marvel ing pasar Tiongkok. Formulir rekam trek film Marvel sing kepungkur ing daratan China, "Avengers: Infinity War" bisa uga digayuh ing box office luwih saka $ 800 yuta ing kene, tokoh sing ora bisa ditindakake Marvel.

news (2)

Luwih penting, pedunung film sing akeh banget ing China duwe potensial gedhe kanggo Marvel. Salah sawijining target utama Marvel Studios yaiku supaya luwih akeh pamirsa Tionghoa sing ora ngerti utawa nggatekake film Marvel sadurunge lunga menyang bioskop, wiwiti nonton Marvel film, lan ngerteni lan seneng budaya film Marvel.

Ora bakal diabaikan, film-film kasebut asring paling anyar sing dirilis ing daratan China, sing artine bagean pinunjul saka penghasilan box office sing nyata wis dikurangi. Ora ana sangsi manawa China wis dadi kekuwatan utama ing kothak jaban rangkah pasar kantor film asing.

news (3)

Malah Stan Lee, bapak Marvel Comics, wis ngutarakake perasaan sing padha, ujar manawa "China bakal dadi pusat film lan televisi ing saindenging jagad." Mesthi, Don nggawe keputusan babagan kinerja box office China kepungkur lan pedunung film sing gedhe banget.

news (4)

Avengers: Premiere Endgamer ing China, aku yakin manawa Marvel ndeleng kekuwatan Pasar China, lan box office China uga ora nguciwani, semangat para penggemar China gedhe banget lan ora bisa dibandhingake, akeh wong nguber Marvel sepuluh taun, pungkasane ngenteni perang Dunia I, asil stasiun pungkasan meteng karo kasusahan, paling sedhih tinimbang randha ireng, lan dheweke mesthi dadi pahlawan wanita, Nanging elinga yen dheweke pungkasane tilar donya.

Matur nuwun kanthi sanget kanggo karya-karya apik sing wis ditindakake Marvel sajrone pirang-pirang taun. Ngidini kita, wong biasa, kanggo ndemek klambi para pahlawan, ayo padha mlaku ing urip para pahlawan, ngrasakake kabungahan lan kasusahan, lan pungkasane mberkahi kabeh pahlawan Marvel!

news (1)


Wektu kiriman: Apr-19-2021