Sang Yinyang Guru

Sang Yinyang Guru

Katrangan singkat:

Jinis film: Film bioskop

Status investasi: Finlandia

Indeks rekomendasi: 5 lintang

Subyek: Fantasi

Jadwal syuting: 2021-2-12


Detail Produk

Tag Produk

Crita

yy

Onmyoji Seimei, sing lelungan ing antarane rong jagad manungsa lan setan, nyebabake bencana lan krisis amarga ana kontrak karo dhemit. Ing wektu sing padha, pasukan kaisar setan teka maneh, perang sengit bakal cedhak. Ing wayahe kritis nalika kahanane berubah lan kahanane rame, Seimei dumadakan nemokake manawa identitas hibrida dadi kunci kanggo kabeh bencana iki .....

Tim

Weiran Li

Weiran Li

Kun Chen

Kun Chen

Xun Zhou

Xun Zhou

William Chan

William Chan

Chu Xiao Qu

Chu Xiao Qu

Direktur

Weiran Li /Cinta Bakal Ngganggu Kita (2013), Sugeng Rawuh ing Kota Shama (2010) ,

Cast

Kun Chen / Mojin-The Lost Legend (2015) , Kebangkitan Phoenixes (2018) , Ayo Peluru Langsung (2010), akumulasi total box office 6,38 milyar

Xun Zhou  /Lair ing Tiongkok (2016), Pesen (2009) , Surat Pungkasan (2018)), akumulasi total box office 4,23 milyar

William Chan / Sungkem (2019) over over over 2009) total box total box box box box box box (

Analisis Pasar

Praupane Chen Kun meh ditampilake ing trailer kanggo The Yinyang Master. Gaya Seiming Chen Kun pungkasane wis suwe banget. Aku kudu ujar manawa praupan lan polah Chen Kun apik banget kanggo gaya kostum kuno.

Game klasik Netease "Onmyoji" wis diumumake regane umume - 70,22 milyar, umur "Onmyoji" umur patang taun isih duwe nilai IP sing signifikan. Nyatane, IP game iki digawe ing latar mburi Onmyoji IP ing Jepang, lan novel-novel karya film lan televisi turunan sing ana gandhengane karo IP asli wis nglumpukake basis pamirsa tartamtu. Bisa diarani "Onmyoji", IP paling dhuwur, duwe kaunggulan komersial cilik yen pengin digawa menyang layar amba.

Nalika pemeran lakon "The Yinyang Master" wiwit diumumake, Chen Kun meh diangkat dadi dewa dening para penggemar nalika semana, amarga level penampilane padha karo karakter ing film kasebut. Bisa diarani dheweke minangka dewa sing dibalekake, kanthi fitur sudut sing apik lan mripat gaya Eropa

Lan zhou xun uga ora kalah, amarga dheweke uga nate tantangan saka dandanan sing padha, kajaba kanggo zhou xun, fitur rai lan piring sing pas banget, yen bisa nggawe deduktif sing apik uga bisa ditindakake, lan uga bisa uga diowahi dadi impermanensi putih

Painted-Skin

2008-2012 Skin Paint I , II box office 900 juta

Mojin-The-Lost-Legend

Box office Mojin-The Lost Legend 1,68 milyar

Let-The-Bullets-Fly

2010 Ayo Bullets Fly box office 637 yuta

Investasi

Cara nuduhake bonus: Dividen bioskop

Wektu Rilis: 2021-2-12

Yen sampeyan kudu ngerti luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen, kita bakal balesan kaping pisanan.

Biaya produksi
Rasio transfer
Sisa nuduhake
Kantor Box
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pemimpin ing bidang langganan hak film! Kanthi riset suwene 5 taun babagan industri langganan hak film lan film, perusahaan njupuk langganan proyek film lan televisi minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake platform langganan hak film kanthi data box office nyata. Luwih lengkap informasi film lan finansial, welcome kanggo log on situs web kanggo konsultasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita