Wolf Warrior 2

Wolf Warrior 2

Katrangan singkat:

Jinis film: Film bioskop
Status investasi: Rampung
Indeks rekomendasi:   5 lintang
Babagan subyek: Tumindak , Perang
Jadwal syuting: 2017-7-27

Detail Produk

Tag Produk

Crita

Wolf Warrior

Kedadeyan ing Afrika ing sacedhake segara, pahlawan kasebut nyuda Waterloo, "tentara", nalika arep urip ngumbara, sawijining kacilakan tiba-tiba ngrusak rencana dheweke, dheweke tiba-tiba terlibat ing pambrontakan negara-negara Afrika. Dheweke bisa duwe evakuasi sing aman, nanging ora bisa lali misi militer, dheweke mung nggawe asuransi bergegas bali menyang wilayah sing dikuwasani, nyebabake nyembelih sesama lan pengungsi, lan mlayu. Nalika perjuangan terus, alam serigala ing awak mboko sithik pulih, lan pungkasane mlebu ing wilayah sing rusak amarga perang, gelut kanggo warga negara.

Tim

Jing Wu

Jing Wu

Han Zhang

Han Zhang

Celina Jade

Celina Jade

Frank Grillo

Frank Grillo

Gang Wu

Gang Wu

Direktur 

Jing Wu / Wolf Warrior II, box office 5,69 milyar, My People , My Country box office 3,17 milyar, The Climbers1,1 milyar,

Cast

Jing Wu / akumulasi total box 24,5 milyar.

Frank Grillo / Avengers: Endgame 4,25 milyar , Kapten Amerika: Perang Sipil

1,24 milyar, total akumulasi box office 16,46 milyar

Gang Wu / Pesen 236 yuta , LEAP 836 yuta, total box office akumulasi 8,04 milyar

Han Zhang total akumulasi box office 6,47 milyar

Celina Jade total akumulasi box office 9,17 milyar

Analisis Pasar

Dibandhingake karo film sadurunge, Wolf Warrior 2 duwe loro perbaikan sing jelas, ora mung ing crita evakuasi wong Tionghoa ing luar negeri, pitulung internasional tim medis Tiongkok lan papan panas liyane, nanging uga nuduhake akeh peralatan kanthi gaya layanan aktif. Feng Leng, sing "nglanggar disiplin maneh", diusir saka militer wektu iki lan dikirim menyang negara ing Afrika minangka pelaut laut. Sawise wiwitan evakuasi angkatan laut China ing luar negeri, rasa tanggung jawab militer Leng Feng dibangun lan dheweke mlebu ing zona perang kanthi disetujoni para komandan angkatan laut lan tentara kanggo mbantu warga Tionghoa ing perusahaan lan institusi medis sing dibiayai Tiongkok. Ing proses kasebut, dheweke ora mung kudu nyingkiri "lingkungan" para pemberontak anti-pemerintah Afrika lan tentara bayaran Kulon , nanging uga ngadhepi serangan virus sing mbebayani banget. Hubungan emosional karo karakter Yu Nan, Xiaoyun Long, minangka motivasi liya ing pamindhahan Leng Feng

Investasi

Cara nuduhake bonus: Dividen bioskop

Wektu Rilis: 2017-7-27

Yen sampeyan kudu ngerti luwih rinci, hubungi kita utawa ninggalake pesen, kita bakal balesan kaping pisanan.

Biaya produksi
Rasio transfer
Sisa nuduhake
Kantor Box ¥ 5.693.000.000,00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pemimpin ing bidang langganan hak film! Kanthi riset suwene 5 taun babagan industri langganan hak film lan film, perusahaan njupuk langganan proyek film lan televisi minangka kesempatan kanggo nyedhiyakake platform langganan hak film kanthi data box office nyata. Luwih lengkap informasi film lan finansial, welcome kanggo log on situs web kanggo konsultasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita